Leeftijd de juiste trends


, want net als fijne wijn, moet je stijl beter worden met de leeftijd!

Ik weet zeker dat je het nu hebt uitgevonden, maar ‘Trends’ variëren per leeftijdsgroep. Maar als u in de jaren 40, 50’s of 60’s bent, heeft u hopelijk uw eigen kenmerkende uitstraling en gevoel voor stijl die nu uitgereikt. De cruciale is hoe je je capsule-kledingkast (meer over dat later kunt maken en nieuwe trends omarmen die voor jou werken, je lichaamstype en je leeftijd.

Toen ik van mijn jaren 20 naar mijn jaren ’30 naar mijn veertig ging, laten we er gewoon stoppen, het werd voor mij duidelijk dat modetrends verschillend zijn voor mijn 20-iets stagiairs, maar tegelijkertijd anders dan mijn mama leeftijd. Zoals ze zeggen, is 50 de nieuwe 40, toch?!?! Maar er zijn tal van beleid die je nodig hebt om-en stijlideeën te weten dat je in gedachten moet houden.

Dus mijn hele leven heb ik het woord ‘trend’ gehaat, naar mij impliceerde het dat het een beperkte run zou zijn. En waarom veel geld uitgeven aan iets, de kosten per slijtage zou het gewoon niet rechtvaardigen. Als u nog nooit van de kosten per slijtage hebt gehoord, kunt u onze FB hier bekijken.

Hoe dan ook, ik wilde mijn favoriete ideeën delen om te omhelzen en te vermijden voor vrouwen 40+.

Top 5 tips

Investeer in een mooie, klassieke jas die voor je klimaat werkt.

Leren bovenkleding is absoluut een trend om te omhelzen. In deze val investeer in een juiste lederen jas, één met knoppen in plaats van ritsen en een langere zoomlijn.

Bereik voor Darker-tinten denim.

Hier is een feit: Dark Wash Denim is inherent afslanken. Plus, gezien het feit dat ze dichter bij een zwarte of marine zijn, zijn ze veel meer volwassenen en veel gemakkelijker om aan te kleden dan gebleekte wasbeurten. Schuw weg van overmatige vervaging of verontrustende, voor de meest geschikte leeftijdsproblemen op jeans.

Pronk met je sleutelbeen in plaats van je splitsing en kies mid-length mouwen.

Een dompelende V-hals was geweldig in je twintig, maar je bent nu ouder en wijzer. In plaats van vast te zetten op je beste push-up beha, markeer je sleutelbeen met een off-the-schouder trui of boothals silhouetten. Het is ongelooflijk geavanceerd en sexy, zonder dichterbij of vampy te worden.

Vermijd de matchy-matchy-look

Embrace scheidt en dat omvat een mix-en-match-aanpak wanneer het betrekking heeft op je schoenen en riem.

Investeer in je cruciale accessoires.

Je bent een volwassen vrouw. Dat geeft aan dat u een tas moet hebben die a) u niet beschaamd zult worden om rond te dragen en b) zullen ten minste twee complimenten rechtvaardigen wanneer u maar wilt. Je zult nooit spijt van het kopen van een tijdloze stijl, vooral een die beter wordt met de leeftijd (Oh, hallo, natuurlijk versleten leer).

Op dezelfde manier moet je geen geld verspillen aan goedkope stoffen, je moet je geld uitgeven aan de dingen die je steeds weer draagt, net als die glanzende nieuwe kleine zwarte jurk. Denk: van hoge kwaliteit, onberispelijk witte te-shirts en tijdloze, crewneck cashmere truien.

Streven om uiteindelijk een capsule-kledingkast te maken. Omdat je uiteindelijk niets moet krijgen tenzij je je geweldig voelt!

Voor een capsule-kledingkast moet je eerst achter het idee krijgen dat 30-40 items alles zijn wat je nodig hebt.

Selecteer uw basiskleur: zwart of marine

Selecteer vervolgens een paar neutrale kernkast essentials: in wit, ivoor, tan, beige, kameel en / of grijs

Kies twee-drie accentkleuren. Het verkleinen van je kleurenschema op deze manier geeft je een geweldig palet om veelzijdige uiterlijk te maken die gemakkelijk mixen en matchen.

Ten slotte, voeg 1-2 gepatresseerde items toe, zoals Stripes, Floral, Plaids en een paar gelaagde items, zoals een jas, blazer, vestigan, afhankelijk van waar je woont.

Elk seizoen is een nieuwe capsule en terwijl je erin komt, zal je vereenvoudigen en minder vragen hebben over wat ze elke dag dragen. Minder is echt veel meer op zo veel manieren.

Wil je veel meer over ons en onze handtassen leren?
Klik hier om in de lijst te gaan!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
1Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster) 1
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

5 trends om uit te kijken naar deze Springapril 8, 2015in “mode”
Sleutel winkelen Habits Februari 20, 2015in “Mode”
We kunnen allemaal op een of andere manier Italiaans 1, 2015 in “mode” zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *