Gucci heeft inmiddels je herfsthandtas


bedekt, jullie weten allemaal dat we grote fans van Gucci zijn. Toen Alessandro Michele het bewind bij Gucci overnam, bloeide het merk echt en elke collectie heeft enkele van de vele gewaardeerde items van het seizoen onder shoppers uitgesproken. En het zijn niet alleen tassen; Het is veel meer dan dat. Er is aantrekkelijke kant-en-klare, schoenen, accessoires en meer.

Seizoen na seizoen hebben Michele en zijn team ons hit gegeven na hit, en ik heb het geweldig leuk om de esthetische van het merk in de loop der jaren te zien ontwikkelen.

Deze herfst is niet anders en de huidige collectie van Gucci biedt enkele van de beste trends van het seizoen. Gucci heeft dit najaar voor elk wat wils, van kleurgeblokkeerde tassen tot hobos, vintage geïnspireerde tassen en meer. De herfst is een tijd van revival en een soort vernieuwing, en er is geen betere tijd voor een revitaliseren van een garderobe dan het begin van een nieuw seizoen.

Of je nu een nieuw paar laarzen, een status makende jas of een handtas wilt pakken om je modespel dit najaar te verhogen, Gucci heeft je gedekt. We zijn opnieuw geobsedeerd door het blokkeren van kleuren, en niemand doet het beter dan Alessandro Michele nu het beste. Als u op zoek bent naar de ideale nieuwe tas om dit najaar mee te nemen, zoek dan niet meer dan de gerenommeerde HorseBit 1955.

Gucci HorseBit 1955 Neem het op tegen tas

De Gucci HorseBit 1955 Teken tegen tas is een geliefde tas, en deze is optimaal voor het seizoen. Het wordt aangevuld met een nieuw herfstpalet van baksteen, zand en bordeauxrode tinten afgewerkt met contrasterende afwerking. Het is de ideale pop om toe te voegen aan je herfstgarderobe, en het zal goed werken met een hele reeks verschillende kleuren en outfits. Een verhoogde versie van een nu iconische tas, de Gucci HorseBit 1955 neemt de tas in in kleurblokkeerd leer is verkrijgbaar via Gucci voor $ 2.850.

Gucci HorseBit 1955 Neem het op tegen tas
via Gucci

$ 2.850

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *