Introductie van de Balenciaga Small City Bag


Balenciaga introduceert een nieuwe vorm in de favoriete motorfietszakken om de paar seizoenen, maar ik kan niet in gedachten houden de laatste keer dat een nieuwe Bal me zo veel heeft gevraagd als de Balenciaga Small Stadzak. De lente staat net om de hoek (dat lijkt een leugen, maar het is niet dat we beloven), wat impliceert Alleen het ticket.

Deze tas werd in de zomer allereerst uitgebracht als een oosterse special, maar we kunnen nu allemaal genieten van de geminiaturiseerde versie van de Balenciaga Classic. Natuurlijk was onze allereerste zorg precies hoe de nieuwe tas verschilt van zijn enorme broer of zus in omvang. We ontdekten het praktische vergelijkingsbeeld hieronder op ons forum, evenals de nieuwe tas wordt opgemerkt als 9,5 inch breed met 6,25 inch lang, terwijl de originele stap 15 inch breed en 10 centimeter lang. Dat houdt in dat de verhoudingen van de twee zakken ongeveer hetzelfde zijn, waardoor de nieuwe versie een echte ‘mini’ is.

De nieuwe kleine stad is de kleinste van Balenciaga’s huidige grote tasaanbiedingen, die op een iets kleiner formaat (en enigszins ander verhouding) klokt dan de Balenciaga, die op zijn beurt iets kleiner is dan de stad Balenciaga, evenals zo Forth.) Mogelijk de meest interessante vooruitgang is de opname van een crossbody-riem, die veel oudere Balenciaga-stijlen niet zo goed hebben als voor een veel modernere, relaxte stijl van slijtage. De nieuwe tas kan worden verkregen voor $ 1.295 door Barneys in de Sunshine Yellow -kleur hieronder, of voor exact dezelfde kosten door Mytheresa in het bovengenoemde koraal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *