Gucci bedenkt zijn Jackie 1961 -tas voor de herfst 2021


De Jackie 1961 werd eind vorig jaar uitgebracht als onderdeel van Gucci’s Fall 2020 -collectie, die snel een favoriet werd onder beroemdheden, mode -editors, beïnvloeders en alledaagse handtasliefhebbers. Een moderne, eigentijdse kijk op een decennia oude klassieker, deze revival was een van de meest verwachte nieuwe releases van het begin van het decennium. De populariteit is niet te negeren.

Een archiefopleving uit de vroege jaren zestig, om deze reden de naam Jackie 1961, de stijl is deels tas, deels hobo, het onderhouden van het originele silhouet van de tas en klassieke hardware, maar verschijnt in moderne colorways en meerdere maten. De Jackie is opnieuw ontstaan ​​als een icoon voor een nieuwe generatie, en nu, voor het najaar van 2021, wordt het geïntroduceerd in een sensationele kleurblokkeringsversie die prime is voor het kiezen.

De Gucci Jackie 1961 verschijnt in contrasterend Bordeaux -leer met marine -trim en biedt nieuwe details die meerdere manieren van dragen mogelijk maken. Van topbeheer en draagkleding tot cross-body, deze revival is een eerbetoon aan het origineel, terwijl tegelijkertijd veel veelzijdiger wordt. Dit najaar opnieuw ontstaan ​​in nieuwe materialen en colorways die het beste zijn voor het seizoen, ontdek de Jackie 1961 Small Carry Bag. Een Gucci geliefde tas het beste voor de herfst …

Gucci Jackie 1961 Small Carry Bag
via Gucci

$ 2.400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *