Welke kleurenturs kan je het hele jaar door dragen?


Ik ben misschien niet de beste persoon om te vragen of je denkt dat een Basic Black Bag de enige jaarronde kleur is. Maar als je wilt uitbreiden en stapt buiten de doos, dan ben ik je meisje! Ik zal in elk seizoen elke kleur dragen. En als het vorig jaar iets heeft geleerd, is het om plezier te hebben met mode, wees niet zo bezorgd over trends, wees gewoon jezelf!

Persoonlijk denk ik dat kleurrijk leer veel meer persoonlijkheid bij je look toevoegt en wanneer het goed is gedaan, het kan je helpen bij elkaar in de menigte te staan. Ik krijg gewoon niet de vaste zwarte look, van je kleding naar je schoenen naar je tas … het lijkt gewoon zo saai. Ja Zwart kan een klassieker zijn en een slanke silhouet, maar een monochromatische zwarte look belandt zich af van het algemene affect.

Voor mij is het niet onverwacht dat groen gekleurde handtassen kunnen worden beschouwd als geschikt voor alle seizoenen, omdat groen wordt beschouwd als een neutrale kleur. Groen is flexibel en kan met elke neutrale schaduw, zoals zwart, grijs, bruin, bruin en marine. Maar de groene kleur die in elke garderobe hoort, deze lente / zomer is mint, omdat het ook heel gemakkelijk overgaat in de herfst / winter.

Aan het eind van de dag draait het allemaal om hoe je uitrustt en welke kleuren je ermee combineert, dat maakt het het ideale jaarronde kleur. Ik kan geen genoeg krijgen van deze frisse schaduw, die in wezen slechts een zachtere tint groen en turkoois is. Ik noem het de ideale mix van groen en blauw, wat leun naar groen en anderen leunen naar blauw. Bovendien is het veel vleiend voor praktisch alle huidtinten en zo ongelooflijk in combinatie met uw basics, en oh zoveel meer.

Voor de lente en de zomer raden we veel meer pastels aan, maar probeer te voorkomen dat er een paasei uitziet, een peachy koraal of goudsbloem.

Voor herfst en winter, vullen rijkere tonen als kaneel, houtskool en palissander diepte.

Je kunt waarschijnlijk vertellen door onze lifestyle photoshoot welke kleuren onze favorieten zijn, wat zijn de jouwe?

Styling Tip toegevoegd:

In plaats van je tas en schoenen te coördineren, houd je hele uiterlijk in hetzelfde palet; Op die manier kan je handtas uit elkaar staan ​​door gewoon een andere kleur te zijn. Als u een handtas kiest die zo van dichtbij coördineert met uw ensemble, kies dan een paar schoenen die duidelijk niet (en vice versa) niet doen.

Volg onze blog voor veel meer suggesties zoals deze. Meld u aan voor onze e-maillijst als u een verkondiging van verkoop, nieuwkomers en veel goede dingen wilt: klik hier

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Het is veel neutraal dan een zwarte tas!?! 15 januari 2022in “Lederen kleuren”
Zijn oranje portemonnees alleen voor daling? 20 oktober 2021in “e-commerce”
Is een Crossbody Hobo-tas voor u? 23 januari, 2022in “Opkomende ontwerpers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *