Onderzoek suggereert Snobby Luxury Sales Associates Moedig meer aankoop


Handtassen bezetten een unieke plaats in de mode; Ze zitten op het kruispunt van kunst en handel, en als merken willen slagen, buigt hun levensonderhoud vaak over hoe goed ze consumenten krijgen om hun tassen te kopen, die een veel bredere potentiële markt hebben dan designerkleding. Zoals het blijkt, een van de beste manieren voor ontwerpers om een ​​klant te manipuleren om gewoon te doen, is het om ze in winkels te snappen, volgens sommige komende consumentenonderzoek van de Universiteit van British Columbia. Misschien is dat de reden waarom service zo grof is.

Het onderzoek van UBC bleek dat consumenten op veel dezelfde manier reageren op snotty-service die kinderen vaak doen met de populaire groep op de middelbare school – ze halen het, maar ze willen er ook door worden geaccepteerd. In een winkelomgeving betekent dat vaak “inkopen” op een zeer letterlijke manier. Hoe kan er tenslotte een verkoopassociate aannemen dat u arm bent en plakkerig bent als u iets aan het kopen bent, terwijl u tegelijkertijd een beetje van zijn of haar salaris kunt bieden?

De studie heeft een paar voorbeeldingen. Ten eerste verhogen Snobby Sales Associates alleen de verlangen van consumenten naar luxe merken; Slechte behandeling tegen lagere prijspunten draait eenvoudigweg consumenten uit.

Ten tweede werkt het alleen in het begin; Onvriendelijke service lijkt nieuwe klanten te motiveren om te proberen en een club aan te sluiten die liever niet heeft, maar er zijn afnemend rendement op toekomstige bezoeken en stamgasten verwachten uiteindelijk hoffelijkheid en beleefdheid in ruil voor hun patronage.

Ten derde moet de verkoopassocieer het deel eruitzien; Als de SA geen wandelen is, praat het praten, Plebian-Snubbing-manifestatie van de esthetiek van het merk, voelen klanten blijkbaar geen stip genoeg om te rechtvaardigen dat het kopen van een klein beetje acceptatie.

Dat laatste deel lijkt te suggereren dat deze tactieken effectiever zijn in een gefocuste, merkboutique-instelling dan in een groot, minder persoonlijk warenhuis.

Uitputtende geestwedstrijden zoals deze zijn waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de Why Online Luxury Retail is een steeds bloeiende zaken, maar voor degenen onder u die liever in de winkel winkelen (of die merken merken, is het Iets om te onthouden de volgende keer dat een medewerker je recht in het gezicht kijkt en dan in de tegenovergestelde richting loopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *