Burberry Replica Handtas / Tote-evaluatie (TIP: Het is prachtig!)


Dus ik heb het extreem net een Burberry-replica-tas gekocht of draag waarmee ik erin ben. Burberry is één merk dat ik persoonlijk op zijn minst niet kan valideren om een ​​echte handtas van te kopen. Vooral nadat ik deze documentaire had bekeken op YouTube waarin het Burberry koos ervoor koos om hun productie uit het VK te verplaatsen (waar ze vandaan kwamen – zijn ze een Britse merk voor die van jou die het niet weten) naar Zuid-Azië. Als een zakelijke beslissing is dit veel zin dat de eigenaren van het bedrijf nu hun tassen kunnen maken voor vuil betaalbaar en genieten van maximale markups. Niettemin voor het erfgoed van het merk, evenals in termen van de high-end radar, was het een enorme fout. Waarom zou iemand in hun juiste geest de volledige kosten betalen voor een Burberry-handtas wanneer je een knockoff hebt gedaan in het exact hetzelfde land, evenals hoogstwaarschijnlijk in exact dezelfde fabriek voor een veel lagere prijs? Ten minste bedrijf zoals Louis Vuitton, Chanel etc. Monteer hun portemonnees in Europa om het gevoel van lux te geven (hoewel veel van hun onderdelen ook uit China komen!). Ik heb het gevoel dat wanneer ik naar het etiket van een handtas kijk, evenals het stelt “gemaakt in China” wanneer ik er meer dan duizend dollar aan betaal, ik ben in zekere zin opgelicht. Ik ondersteun persoonlijk ware artisanale vaartuigen, vooral als het gaat om leer en portemonnees, waarvoor ik zwak ben aan de knieën, hoe Burberry zeker de sfeer heeft laten vallen als het gaat om de hele high-end factor rond hun merk. Ik kan nog steeds niet over het gedeelte in de video komen waar alle Britse Burberry CraftsMen zich zorgen maakte over het verblijf van werklozen voor de rest van hun leven nadat de fabriek was vanwege dichtbij.

Hoe dan ook, vanwege die redenen en meer zal ik persoonlijk nooit in staat zijn om een ​​authentieke Burberry-handtas te kopen, of iets anders voor die kwestie! Ik heb persoonlijk een prachtige carry gekocht met de gerenommeerde Haymarket-print (waarvoor Burberry echt een handelsmerk is verloren voor wat betekent dat iedereen die geruite print ze kan gebruiken die ze bekend zijn voor – een ongunstiger voor hun high-end beeld) De replica-tas die ik heb gekocht! De tas is meer dan prachtig en als u door de onderstaande foto’s bladert, ziet u zeker waarom. Het canvasgewicht van de tas is lekker net zo goed als de authentieke stukken (ik heb echt 1 authentieke vintage Burberry Crossbody die mijn moeder was, evenals zij het aan mij overhandigde, dus ik vergeleken het gewicht van de twee). De voltooiing is eveneens lederen dat aangeeft dat de tas echt een teller van hoge kwaliteit of superfake-ontwerp is in tegenstelling tot de lagere hoge kwaliteit van vervalsingen die gebruik maken van plastic om de erkende erkende af te zetten om de kosten te verlagen. Kijk even en laat me begrijpen wat je gelooft in de onderstaande opmerkingen!

Als je dit publiceerde praktisch of fascinerend, voel je je vrij om je te abonneren op de handtas queen blog door me te e-mailen op thepurqueage@hotmail.com! Je kunt eveneens contact met me opnemen met een evaluatie om te publiceren op de blog voor elk type website (replica of authentiek)!

Volg mij op bloglovin ‘door hier te klikken!

Hoe nuttig was dit bericht? ExcellentGoodAveragepoorawful

Beoordeel dit artikel (15 stemmen)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Misschien kunt u ook genieten:

Louis Vuitton Trocadero Portemonnee in Empreinte Replica …

Louis Vuitton Néonoé Replica Bag Review

Stella McCartney Falabella Mini Carry Evaluation (Replica …

De traditionele adviesgids voor Louis Vuitton Portemonnee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *