Bottega Veneta geweven lederen mini -tas


Terwijl u misschien naar een stuk designer hemel verlangt, staan ​​onze budgetten vaak niet toe. Hoewel de prijs allemaal relatief is, is het leuk om een ​​Bottega Veneta -tas zo nu en dan iets minder dan $ 1.000 te zien (wow dat laat gewoon zien welke high -end tassen ons tegenwoordig kosten! Yikes!). Ik heb mijn ogen al een tijdje gericht op Bottega Veneta en wacht tot de tijd, de prijs en de tas hebben gelijk om mijn zet te maken. Voor bruikbaarheid, bruikbaarheid en prijs is er één bv die ik helemaal niet zou vinden. De Bottega Veneta geweven lederen mini -tas pronkt met soepel Napa geweven leer in een perfecte kleine tas. Ik ga zo vaak uit en haat het om elke keer een grote tas te moeten dragen (omdat ik een liefhebber van enorme tassen ben), dus deze tas zou perfect werken met zoveel outfits. Het handvat wordt gevlochten met met de hand gewikkelde schakeldetail. Aan de binnenkant is er een kleine zak en suède voering. Met het meten van 5 ″ HX3 ″ WX10 ″ L, vind ik deze mini -tas een mini -stukje perfecte Bottega Heaven. Misschien moet ik er gewoon voor gaan en deze tas kopen via Saks voor $ 560 (zoals ik al zei, schijnbaar praktisch in vergelijking met veel andere BV -tassen!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *