Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carry


Ik zal de eerste zijn om te stellen dat ik kan waarderen wanneer een ontwerper iets raar doet. Als niemand ooit op de gebaande paden zou gaan, zouden we nooit een aantal nieuwe patronen hebben om naar te zoeken en over heter te zoeken, en dat het voor mij veel moeilijker zou zijn om elke dag dingen te ontdekken. Dus, zowel op zowel een creatief als op functioneel niveau, hou ik van een beetje excentriciteit in mijn dag.

Maar vaak werkt de raarheid gewoon niet. De structuur beheren van de Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carry gooit me echt voor een lus.

De vorm van de tas zelf is prima, als iets dat we eerder hebben gezien. Zelfs de lederen kleur is geweldig-een rokerig grijsblauwe die ik begeer voor de herfst. Het lijkt erop dat het zowel zacht als bruikbaar zou zijn. Alle tekenen zijn gaan.

Totdat ik naar het handvat kijk, dat wil zeggen. Ik waardeer het dat ze probeerden iets architecturaal te doen en onvoorzien met iets dat misschien (en normaal gesproken) extreem saai is, maar het aandeel is hier helemaal verkeerd. In plaats van het algemene ontwerp te verbeteren, overwint het beheren en haalt u de focus op precies hoe het als geheel werkt. Ik kan nauwelijks naar de tas kijken zonder naar het handvat te staren, evenals ik vraag dat de bedoeling van de ontwerper was. Ga met Luna Boston voor $ 425.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *