Alles samenstellen


Productie voor herfst 2016 en Spring 2017 Sample Tassen komen goed en nu we niet benadrukken over het bestellen van materialen, hebben we tijd om ideeën te brainstormen voor het aankondigen van onze veercollectie. Aan het begin van elk seizoen schudden we door tijdschriften die de afgelopen jaren en de lopende jaren uitchecken om met een soort van een inspiratiebord te bedenken, ook wel een stemmingsbord genoemd. Het stemmingsbord zet de “stemming” de ontwerper wil dat je het voelt bij het bekijken van hun verzameling.

We kwamen met ons humeurplank voor de lente 2017 en de kleuren waarvan we daar vandaan werden getrokken, werden de kleuren die we gebruikten om voorbeeldtassen te maken. De volgende stap naar het aankondigen van de collectie is om een ​​algemeen thema te bedenken. Over het algemeen zijn we al geïnspireerd en we hebben inspiratie uit verschillende magazine-scheuten en andere foto’s, maar we moeten een manier vinden om onze ideeën samen te groeperen en het duidelijk te maken aan onze consumenten.

In het verleden hebben we al verschillende thema’s gebruikt, zoals Island Girl, Boheemse Rhapsody, onder de promenade enz. Dat zou echt kunnen werken voor ons kleurenschema, maar we proberen het elk seizoen op te mixen, zodat de collecties niet in hetzelfde zijn. ding.

Tot nu toe hebben we een assortiment van verschillende ideeën bedacht. We zijn begonnen met het tekenen van inspiratie van de kleurrijke gebouwen in Havana en dan waagden zich vervolgens om te picknicken in een bloeiende tuin. Brainstormen kan je van het ene idee naar de andere leiden, dus er is geen ideaal of fout bij het bedenken van ideeën. Cocktails bij brunch en onderwater snorkelen zijn zelfs kandidaten voor een potentiële themaidee.

Het interessante aan elke collectie is dat uiteindelijk de uiteindelijke verzamelnaam eigenlijk een songtitel (d.w.z. London Calling, Bohemian Rhapsody, geboren om wild te zijn). Vóór vandaag had ik eerlijk gezegd geen idee, maar het is allemaal aan het overwegen dat ik nu weet. Brynn heeft altijd een liefde voor muziek gehad en dit is een manier waarop ze haar ontwerpbezetting combineert met haar muziekindustrie voorbij.

Het zal interessant zijn om te zien waar we in de komende weken mee bezig zijn met een thema, maar voor nu blijven we gewoon verschillende plaatsen over de hele wereld onderzoeken en uiteindelijk onze weg werken in het komen van een songtitel die zal zijn Fascinerend voor onze consumenten en marketingteam!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Terug naar de tekenbaroniejuy 5, 2016in “Design”
Springin ‘Ahead! Deel twojuly 21, 2015in “design”
Kleur inspiratiejuy 29, 2017in “design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *