Winkel de Rue La La + Purseblog Exclusive Boutique


Zoals de meesten van ons doen, heb ik een hele reeks sites die ik regelmatig controleer. Velen draaien om winkelen, en een van mijn favoriete, dagelijkse go-to-sites is Rue La La. Ik gebruik Rue vaak om mijn verzameling tassen te laten groeien (zoals mijn nieuwste Givenchy Antigona), maar ook voor schoenen, kleding en woondecoratie, allemaal met een gezonde korting. Ik ben een beetje een rue -verslaafde.

Ik ben verheugd om de Rue La La + Purseblog exclusieve boetiek met je te delen; Het is een verzameling van mijn favoriete tassen en schoenen waarvan ik weet dat je het leuk zult vinden. De boetiek omvat merken als Chanel, Louis Vuitton, Givenchy, Christian Louboutin en nog veel meer. De lijst is lang, maar ik wilde een boetiek samenstellen die voor elk wat wils biedt, en dit doet precies dat.

Bekijk mijn selecties in onze Rue La La + Purseblog exclusieve boetiek nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *