Woensdag vereist een Chanel Traditional Flap in Gold Alligator


Mom Nature besloot om een regenbui van regen te sturen met een mix van wind en een sproeier van ronduit smerig naar NYC vandaag. Ik ben eraan vastzitten om een methode te ontdekken om mijn Geest te stimuleren en me bewegen terwijl de weersomstandigheden zo saai is.

Deze Chanel-tas brengt zowel een glimlach als een intens gevoel van verlangen naar iedereen die hun ogen erop stelt. Het maakt niet uit wat het lijkt als buiten mijn raam, de Chanel Traditionele flap in gouden alligator maakt vandaag alles goed in mijn wereld.

Fall Shades ziet er zo prachtig uit met deze gouden traditionele flap. Het oppervlak is geen in-your-face Gaudy-look, eerder een gebruikte, evenals heerlijke handvat metallic goud. Ik zou dit graag willen dragen met een soepel paar broeken en heldere blouse. Ah, een vrouw kan dromen. Wat zou je deze prachtige (en helaas niet langer beschikbaar) Chanel Traditional Flap in Gold Alligator?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *