De Gucci Re (Belle) tas is de dagtas van mijn dromen


, terwijl ik zeker heb gestroomlijnd wat ik dagelijkse dag breng en meestal kan wegkomen met een kleinere tas, er zijn er soms Wanneer een canvas-carry gewoon het benodigde evil-accessoire is om een ​​kleine tas mee te nemen. Ik begrijp dat ik niet de enige ben die veel meer krijgt dan hun eerlijke deel van die van die totaal gratis canvas draagtassen. Ik heb echter meestal geen andere optie om enkele grotere producten bij me mee te nemen, zoals mijn computer, ME DSLR -camera of beide. Het gaat samen met wat ik doe! Ik ben voortdurend onderweg, en als ik weg ben als voor werk, ik loop vaak tussen vergaderingen, collectievoorbeeldingen, foto -opnames en een miljoen andere dingen! Ik heb veel grotere tassen, zoals een Louis Vuitton Neverfull, evenals een Chloé Dilan -carry van een paar seizoen geleden, maar ik vind ze gewoon niet leuk alsof ik al mijn nieuwere tassen leuk vind, evenals dus gooi ik mijn kale Benodigdheden in een kleinere crossbody-tas en als ik het vereiste, mijn grotere must-haves in een canvas-tas. Toen ik een Gucci -carry vond die zowel mooi als praktisch was (en misschien mijn canvas zou kunnen vervangen), was ik geïntrigeerd. Bevredig de gucci re (Belle) -tote, allereerste hier gezien, op stijlster @Negin_Mirsalehi.

Deze tas is groot, daar is geen twijfel over – het past snel in een iPad of MacBook Air, maar ook in vorm mijn 13in MacBook. Het heeft verschillende binnenzakken, waaronder twee zakken met rits en één spleetzak, die geschikt is voor een tas die zo groot is. Een probleem met bakken is dat ze gewoonlijk een zwart gat veranderen en het is zo eenvoudig om je spullen erin te verliezen. In tegenstelling tot veel bakken, heeft deze tas een topzip, wat nog een groot plus in mijn boek is, vooral als je online in een enorme stad als New York online bent en je persoonlijke bezittingen op straat brengt en in de trein versus ze rondhangen in een auto.

Hoewel deze tas zeker aan een tote wordt gedacht, maakt de ingelijste vorm het anders dan vele anderen in zijn soort. De Re (Belle) draagt ​​gemaakt in prachtig, soepel leer dat de dieprode kleur opzuigt, is gewoon prachtig. Antieke goudkleurige hardware maakt de tas compleet, evenals ik ben dol op hoe je het kunt brengen met het GG-logo dat omgaat of de gerenommeerde Gucci Lion Head. De carry kan met de hand worden georganiseerd als een top deal met tas, maar de riemen zijn ook lang voldoende om over de schouder te worden gebruikt. Algemene afmetingen van de Gucci Big Re (Belle) Carry zijn 20 ″ W x 13 ″ H x 4,5 ″ d. aangeboden via Gucci voor $ 3.200.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *