Perfecte paren: Loewe Barcelona Carry Bag + Self Portrait Azaelea Guipure-Lace Illusion Jurk


Ik heb onlangs iets met roze gehad. Ik koppelt altijd kleuren van roze, maar ik ben niet een van die vrouwen die mijn kleur als roze acht. Natuurlijk, ik heb een paar roze tassen, maar ik bezit geen roze jassen of broek en ben op die manier niet overdreven meisjesachtig. Een deel ervan kan zijn omdat ik een babyvrouw op de methode heb of het andere deel is omdat het gewoon zo mooi is, maar ik ben de laatste tijd echt dol op alle vrij roze kleuren.

Er zijn een paar Loewe -tassen die ik echt leuk vind en dat ik onlangs heb besproken, maar toen ik de Loewe Barcelona -draagtas vond, was ik verslaafd. Deze tas is anders en steekt uit tussen andere tassen die voor het programma voor hun respectieve merken worden geplaatst. Er is een beetje gevoel van Céline met de sluiting (ik krijg een beetje een Trotteur Bag -sfeer), maar deze tas is echt anders dan veel van wat we op de markt zien. Er is een programma van het programma, maar ik ben geobsedeerd door het roze. De compacte maat, 9 ½ ”W x 6 ″ H x 3 ½” D, maakt het hebben van een roze tas veel meer aanvaardbaar voor mij en ik hou van de gouden hardware -accenten en het sluitingsdetail. Krijg door middel van Nordstrom voor $ 2.450.

En om door te gaan met mijn roze combinatie, ben ik al een tijdje een fan van zelfportret. De kledingstukken zijn zo vrouwelijk en de kosten zijn echt redelijk, met name voor de hoge kwaliteit en stijl die je krijgt. Ideaal nu zou dit zelfportret Azaelea Guipure-Lace Illusion-jurk allemaal verkeerd zijn op mijn verwachte lichaam. Ik wil graag melden dat ik alleen maar een schattige bitbuik heb en dat ik elders niet aan gewicht ben, maar dat is niet het geval. Begrijp het niet verkeerd: ik hou van mijn verwachte lichaam, ik geloof dat het het coolste is ooit dat mijn babyvrouw in me groeit! Je moet echter begrijpen wat je hebt en ermee werkt – dus ik kan je vertellen dat dit nu niet voor mij zou zijn. Ik geloof echt dat als je niet zo goed zwaar was, dit misschien echt goed werkt en verwacht, afhankelijk van waar het op je lichaam raakt. goedgekeurd dit is geen zwangerschapsjurk en als je een fantastische jurk vereist die persoonlijk veel sensationeler is dan op internet, en echt mooi is (oh evenals in de uitverkoop!), Dit is de jurk voor jou. Krijg door middel van Neiman Marcus gemarkeerd voor $ 360.

Loewe Barcelona draagtas
$ 2.450 door middel van Nordstrom

Zelfportret Azaelea Guipure-Lace Illusion Dress
Was: $ 480 nu: $ 360

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *