De zakken van Jasmine zijn te zien zoals te zien op Instagram


Jasmine Takees is een van de beste betaalde ontwerpen ter wereld volgens Forbes, maar als je wilt en evenals mode en portemonnees, dan begrijp je waarschijnlijk al haar gezicht. Ze heeft door de landingsbaan gelopen voor merken over de hele wereld en is eveneens gezien in talloze campagnes en hoofdartikelen. Op sociale media naleven fans zich aan voor haar trainingssuggesties en zoveel mogelijk huidverzorgingsgeleiding als ze zich aan haar naleven voor modeinspiratie. Naast haar actieve Instagram -pagina heeft de ster een YouTube -kanaal waar ze haar begrip deelt van wat dan ook, van charmeproducten tot reizende vlogs en suggesties voor trainingen en meer.

Wanneer ze haar rode loper niet deelt, is haar persoonlijke stijl de ideale mix van Uptown Traditional voldoet aan het centrum van Chic, waardoor haar on-duty mode geweldig aanvoelt, hoe dan ook op hetzelfde moment. Op haar Instagram -pagina, @jastookes, heeft deze ster een uitstekende verzameling portemonnees met traditionele opties van Chanel en Gucci tot prominente stijlvolle tassen zoals de Louis Vuitton Palm Springs Mini. Vandaag nemen we een diepe duik in Jasmine Take Instagram om haar extreem beste tassen te inspecteren.

Als je deze publicatie leuk vond, inspecteer dan onze andere rondes van Rosie Huntington-whitely naar Mindy Kaling en meer.

Senreve Aria Belt Bag ($ 395)

Bottega Veneta The Pouch ($ 3.100)

Chanel Flap Bag
Louis Vuitton Louise Chain Bag
Prada Galleria
Gucci Guccissima -pictogramkettingportemonnee

Givenchy Nano Eden Bag ($ 2.690)

Chanel Flap Bag

Gucci Marmont neemt het op tegen tas ($ 1.980)

Tom Ford Jennifer -tas

Gucci Guccissima -pictogramkettingportemonnee

Louis Vuitton Palm Springs kleine rugzak ($ ​​1.990)

Givenchy Antigona Small ($ 1.495)

Chanel Flap Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *