MOET LEZEN: grote FAKES VS. arme: Louis Vuitton replica gids


Kunt u gebied de veel betere replica? Hint: blik op de algemene structuur van de twee zakken. Zij mogen niet overmatig anders uitzien maar de symmetrie is veel nauwkeuriger in de linker zak dan het ideale.

Hallo y’all!

Deze publicatie zal dienen als een uiterst cruciaal gids voor elk individu het zoeken naar een knockoff of replica zak voor de eerste keer voor elk type van het merk te krijgen, hoewel de nadruk zal liggen op Louis Vuitton in deze specifieke functie. De punten die toch van toepassing zijn wanneer het kopen voor elk type van het merk beschikbaar, dus besteden veel belangstelling vooral als het je eerste keer dat je kan het kopen van een nep-tas!

Iedereen die een nep of replica tas beschikbaar heeft gekregen begrijpt dat we worden gebombardeerd met veel verklaart van verschillende hoge kwaliteiten zo goed als het lijkt alsof elke replica verkoper in de stad heeft de beste handtas als we luisteren naar hun vorderingen. Maar de realiteit is dat er een gedifferentieerd systeem van hoge kwaliteit als het gaat om replica’s zo goed als ik zou zeggen als een weloverwogen aanname na het krijgen van zo veel voor zo veel jaren dat de lagen ongeveer 3 niveaus. Op de derde onderste sport is het ongelooflijk walgelijk evenals echt echt slecht imitaties die nooit moet hebben om het licht van de dag te zien op iemands arm of carry (nog ze nog steeds helaas doen – we hebben allemaal gezien een). Dit zijn de zakken die replica zakken een slechte rep en mensen te laten geloven recht om ervoor te zorgen dat ze liever dood zou worden gevangen dan het gebruik van een replica handtas te bieden. toch als je een doorgewinterde replica koper heb je een heleboel waarschijnlijk komen over de tweede tier ook. De tweede laag is in het midden – de zakken zijn niet slecht, ze krijgen ongeveer 75-80% van de oorspronkelijke ideaal zo goed als ze kunnen doorgaan voor een relatief respectabele nep. Dit waren de aard van de tassen Ik mezelf gekregen toen ik allereerste in replica winkelen ploeterde.

Maar de derde allereerste is waar het is aan mijn goede vrienden als je probeert om de kwaliteit te vinden. Dit is de tier dat de 90% zone in termen van nauwkeurigheid overtreft die evenals zelfs de nittiest van de kopers te behagen. Dit is het enige type replica Ik persoonlijk krijgen zoals ik het graag zakken te verzamelen, evenals deze zijn vrij veel zo groot als de originelen in mijn mening. Hebben alle merken zijn verkrijgbaar in alle 3 lagen? Ik weet niet zeker evenals kan dit niet met 100% nauwkeurigheid echter reactie van mijn koopervaring veel van de prominente merken komen aan bod in alle 3 niveaus. In deze publicatie zal ik vergelijk wat ik geloof is een 1e tier replica Louis Vuitton voorkeur in monogram Canvas (die ik gekregen van Designer Discreet) met een 2e tier Louis Vuitton voorkeur in monogram Canvas (ik gekregen dit een lange tijd terug van een replica verkoper met e-mail). Ik heb geen moeite om een 3e tier voor de vergelijking als je kunt gewoon gebruik maken van uw creativiteit te vinden met precies hoe vreselijk de zak in die tier looks.

Als je de replica te zien aan de linkerkant heeft een geweldige glans aan het als de authentieke Louis Vuitton handtas, terwijl de zak op het ideaal is veel meer saai.

Een close-up van de zak aan de rechterkant. De hoge kwaliteit van het doek is zeker niet slecht – maar niet zo groot de een aan de rechterkant.

Boven naar beneden is waar een verschil is absoluut zichtbaar. alleen het nemen van snelle blik op de twee zakken kunnen helpen te zien dat de een aan de linkerkant is opmerkelijk om de een aan de rechterkant. De algemene structuur evenals de structuur van de tas is zeer op punt met de oorspronkelijke LV.

Het doek is zeer levendig op deze replica evenals de stiksels is zeer goed gedaan waardoor het een 1st tier of tegen de hoge kwaliteit replica.

Eens opnieuw een veel meer lux glans kan worden waargenomen op de zak aan de linkerzijde.

De keten is veel meer vervaagd voor de 2e tier replica terwijl de 1e tier replica is ook geweldig en zo levendig als goud!

De keten is veel meer vervaagd voor de 2e tier replica terwijl de 1e tier replica is ook geweldig en zo levendig als goud!

Sideshot van de 2e tier replica. De koeienhuid patch is ook groot in vergelijking met het origineel.

Sideshot van de 1e tier replica. De koeienhuid pleister exact dezelfde grootte als het origineel.

Hoe nuttig was deze post? ExcellentGoodAveragepooraw Ful

Beoordeel dit bericht (6 stemmen)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Misschien kunt u ook genieten:

Wat er gebeurde aan de ontwerper Discreet? (2021 UPDATE – NIEUWE …

Louis Vuitton Neverfull replica – Damier Azur

Kun je een nep gucci dionysus …

Balecianga replica purse recensie! … www.designerdiscreet.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *