Mijn allereerste hands-on ervaring


Hallo allemaal. Ik ben een nieuwe lente manier van leven reclame-stagiair. Als public relations / reclame Major op de Depaul University, wilde ik veel beter begrip verwerven achter de basisprincipes van marketing en reclame buiten het klaslokaal. Deze afgelopen twee weken waren uitstekend tot dusverre van het ontdekken van precies hoe om te gaan met al het sociale netwerk om mijn allereerste productfoto shoot te ervaren.

Het was buitengewoon fascinerend en interessant om precies te zien hoe elke tas is neergeschoten. De plooien in het leer beïnvloeden enorm hoe het licht de tas raakte. Als een vouw erop leek te zijn, had de hele foto een ongewone verblinding, in sommige gevallen die lijken als de tas naar je glimlacht. Er was een mini-lauren-crossbody die verscheen alsof het oren had die uit de zijkanten kwamen vanwege de D-ringhaken die rechtstreeks uit zijn, dus we vouwden ze terug. Gelukkig was er een iPad gekoppeld aan de primaire camera, dus we kunnen snel zien hoe de foto keek en zorg ervoor dat de tas gecentreerd was, evenals verblindingsvrij.

Elke tas had zijn bit set fundamentals zoals de lederen trekkingen die verbonden waren of alleen alle riemen. Ze moesten allemaal op dezelfde manier geproportioneerd zijn, dus de schoten zouden consistent zijn. We moesten de riemen ontwerpen om ervoor te zorgen dat de instelbare mensen gelijk waren met onze ogen. Het leuke gedeelte maakte ze echt lang en toen kregen we ze opnieuw te verkorten.

In aankoop om elke portemonnee er natuurlijk uit te laten zien, moesten ze worden gevuld met Tee Shirts en in sommige gevallen zouden ze met heel veel van hen worden gevuld. Ik probeerde de tee-shirts in de tassen te vullen door ze netjes te vouwen, maar het kwam er niet toe. Je hebt ze eigenlijk geduwd in de aankoop tas om ze er natuurlijk uit te laten zien. Er was zelfs Tee Shirts overal vliegen, dus we moesten allemaal voorzorg. Gewoon een grapje, tee shirts werden net in aankoop gegooid om alles met sneller te maken. De portemonnees werden zelfs in deze hanger gewaaid door kleuren en portemonnee, dus ze zouden bereid zijn te schieten.

Ik begreep niet dat een product-opname zo lang kan duren, maar ik had een geweldige tijd met Brynn, evenals Rachel de fotograaf. We moesten zelfs in smakelijke smoothies genieten, evenals ik vooruit kijk op vele nieuwe ervaringen en van het programma precies hoe de laatste shots online kijken! Echter tot het najaar 2017 !!!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Is een Crossbody Hobo-tas voor u? 23 januari, 2022in “Opkomende ontwerpers”
Photoshoot Ready February 15, 2018in “Handtassen”
Miss My Holiday Traditiondecember 1, 2020in “Fashion Events”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *