Victoria’s trucontwerpen dalen af ​​op NYC met tassen van Céline, Louis Vuitton en Fendi


Niets maakt me op voor de feestdagen, zoals het zien van voorbereidingen voor de jaarlijkse Victoria’s Trick Fashion Show. Het komt echter als een jaar! De catwalkshow wordt pas op 5 december uitgezonden, maar ze zullen het extreem snel filmen. Al onze gewenste supermodel portemonnee verzamelaars waren in NYC voor hun Victoria’s Trick Fashion Show -fittingen vorige week, en ze brachten een paar van hun favoriete nieuwe designerzakken mee voor de reis.

Adriana Lima
Balenciaga metalen rand stadzak
$ 2.125 door middel van Balenciaga
Adriana Lima is normaal niet zo zichtbaar als een Alessandra Ambrosio of zelfs als Lily Aldridge, dus het is een ongebruikelijke traktatie om te zien welke tassen ze tegenwoordig de voorkeur geeft. Ze heeft een chique Balenciaga Metal Edge City Bag naar haar fitting gebracht.

Alessandra Ambrosio
Céline python traditionele boxtas
$ 3.799 door middel van Vestiaire Collective
Over Alessandra Ambrosio gesproken, hier gaat ze hier uit eten met een heerlijke Céline Python traditionele boxtas. Alessandra is absoluut de meest productieve portemonnee -collector van de Angels Clique.

Elsa Hosk
Elsa Hosk werd geïdentificeerd om koffie op haar methode te pakken tot een passend met een reliëf leer (of misschien echte koker?) Geheime tas. We weten niet zeker wie deze beetje zwarte containerzak maakt, maar ik vermoed dat die trekkoord -pulls een enorme aanwijzing zijn.

Izabel Goulart
Céline Nano Bagage Tote
$ 1.598 door middel van Vestiaire Collective
Braziliaans ontwerp Izabel Goulart is al meer dan tien jaar een VS -engel, en tot nu toe krijgen we zelden elk type PAP -snaps van haar van onze fotoservice. Ik ben een fan van zowel haar schattige Bicolor Céline Nano -bagagecarry als haar gekke winderige haarspel, dus ik geloof dat dat moet veranderen.

Jasmine Takees
Louis Vuitton Louise Bag
$ 3.883 door middel van Vestiaire Collective
Jasmine nam werd geïdentificeerd, breng deze geavanceerde bordeauxrode leer Louis Vuitton Louise Bag voor haar fitting. Jasmine ziet er zo warm uit en ontspannen hier dat ik mezelf gewoon wil wikkelen in infinity -sjaals en tot de lente in de lente winteren.

Josephine Skriver
Fendi -flapzak
Winkel Fendi door middel van Net-A-Porter
Deense ontwerp Josephine Skriver is alleen met VS geweest, aangezien 2011, maar ze moet ook een aantal goede vrienden hebben bij Fendi (misschien een persoon genaamd Karl?) Omdat deze tas vers is van de startbaan van de Spring Summertime 2017 -collectie van het merk. Het wordt nog niet aangeboden aan mensen die nog geen Victoria -trucgelen zijn, en ons is niet eens verteld wat we het moeten bellen.

Lais Ribeiro
Elena Ghisellini Felina -tas
$ 595 door middel van farfetch.com
Hier is de Braziliaanse engel Lais Ribeiro die de lunch verlaat met goede vrienden in Bar Pitti. Ze brengt een fascinerende nieuwe stijl van de Italiaanse ontwerper Elena Ghisellini. Vorig jaar hebben we Elena opgenomen in onze lijst van de 6 cultusbanden die u nu moet begrijpen.

Lily Aldridge
Louis Vuitton Pallas Chain Carry Bag
$ 1.518 door middel van Vestiaire Collective
Eindelijk, hier is Lily Aldridge, op weg naar haar fitting met een boeiende Louis Vuitton Pallas -kettingbag. Deze LV -stijl lijkt dit seizoen langzaam zware stoom te krijgen met beroemdheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *