Hou ervan of laat het weg: de eerste nieuwe tas van Balenciaga van ontwerper Demna Gvesalia


Demna Gvasalia, een van de mede-oprichters van superpopulair cultmodemerk uitkeuren en nieuwe creatief directeur van Balenciaga, was iets van een handtas wilde kaart Toen zijn benoeming bij het Franse merk maanden geleden werd aangekondigd. Gvasalia is Young en Vetements is relatief nieuw, en het merk richt zich op kant-en-klare schoenen en heeft nooit een handtas geproduceerd. Balenciaga is een merk wiens track record onder kopers voornamelijk is gebaseerd op zijn tassen, dus we waren erg geïnteresseerd om te zien wat, als er iets is, in de handen van modellen zou opduiken tijdens de eerste Balenciaga -catwalkshow van Gvasalia.

Het antwoord was ideaal in overeenstemming met de hoogwaardige riffs op goedkope consumptiegoederen waar vetements bekend om zijn geworden; Deze keer waren de inspiratie van de Balenciaga Bazar Bag de goedkope, lichtgewicht nylonzakken die door New Yorkers werden gebruikt om grote ladingen te voet te slepen (en, eerlijk gezegd, vaak gebruikt door can -verzamelaars en de dakloze bevolking van de stad). Of je de high-end versie creatief of twijfelachtig smaakvol vindt, hangt waarschijnlijk af van de vraag of je in de Vetements-esthetiek als geheel terechtkomt.

Hoe dan ook, twee kleinere maten van de tas zijn beschikbaar op de website van het merk, zowel in gestreepte arena-leer, wat een veel meer letterlijke visuele referentie is van de inspiratie van de tassen, en solid-color nappa, die dingen nogal wat neerslaat . De grootste zijn nog niet helemaal beschikbaar, maar bekijk de kleinere versies hieronder en laat het ons weten als u krijgt wat Balenciaga verkoopt. Als dat zo is, bekijk dan de volledige lijn van kleuren en maten door middel van Balenciaga.

Balenciaga Bazar Koper M Tote
$ 1.645 door middel van Balenciaga

Balenciaga Bazar koper S Tote
$ 1.265 door middel van Balenciaga

Balenciaga Bazar koper S Tote
$ 1.495 door middel van Balenciaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *