Diane von Furstenberg Marisa Big Take on Bag


Er zijn veel dingen in het leven die ik niet begrijp, maar één in specifiek heeft me de afgelopen twee dagen lastig gevallen. Waarom is de lederen versie van de Diane von Furstenberg Marisa Big Take on Bag aanzienlijk minder duur dan zijn denim -tegenhanger?

Toen ik deze tas tegenkwam, verwachtte ik dat het veel meer zou kosten dan de extreem verstandige $ 595 die de fijne mensen bij DVF willen dat we ervoor betalen. Het is niet alleen een grote, praktische tas die is gebouwd uit weelderig zacht (ik heb het gestoken, dus ik voel me comfortabel met behulp van zo’n paarse taal) leer, maar ik zag het $ 725 kostenlabel voor de denimversie allereerst en onmiddellijk vermoedelijk dat de lederen een kostenlabel een aantal honderd dollar steiler zou brengen. Heeft iemand een soort concept waarom de lederen versie goedkoper is?

Ik heb naast online persoonlijk bij Neiman Marcus geïnspecteerd, evenals hoewel de kosten voor de denimtas een beetje anders waren, het was nog steeds veel duurder dan de lederen versie met drievoudige cijfers. Ik begrijp niet of dit een fout was gemaakt door de mensen van DVF, maar ik geloof dat iedereen er gebruik van moet maken voordat de hogere ups merken dat het mis is.

De denimversie was niet zo afschuw in persoon als ik had verwacht (het was super, heel zacht), maar de lederen marisa is een tas dat ik zo kan fotograferen als tal van verschillende soorten vrouwen die in hun kasten willen hebben. Het is zacht, ingetogen, slouchy, geavanceerd en zo talloze andere woorden die beginnen met de letter “S” die ik ze niet eens kan vermelden. Het leer is lichtgewicht voldoende dat het niet op je schouder zou evalueren, maar de tas is nog steeds groot voldoende voor alles wat je misschien voor een typische dag wilt meenemen. De geweven deal met de tas biedt de tas die net voldoende visuele rente is om speciaal te zijn, evenals de semi-verborgen buitenzak, biedt de tas een vleugje asymmetrie zonder het uit de kilter te laten lijken. Waarom zou u niet voor leer voor $ 130 minder dan denim? Koop bij Bergdorf Goodman voor $ 595.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *