Kim Kardashian zal twee van haar Hermes -tassen via Heritage Auctions


evenveel aanbieden als mensen graag grapjes maken over haar, Kim Kardashian is geen dwaas als het gaat om mode, en met name portemonnees. Voordat ze beroemd was omdat ze beroemd was, was Kim een ​​LA -stylist en winkeleigenaar die vaak dingen van haar eigen garderobe op eBay aanbood. Alleen omdat Kimmy nu een internationaal beroemde megastar is die op het punt staat het kind van Kanye West te banen, betekent niet dat die slimme wederverkoopinstincten voorbij zijn gegaan; De aankomende portemonnees van Heritage High-End Auctions en high-end accessoires Signature Auction omvatten twee tassen uit de steeds groeiende Hermes-collectie van Kardashian.

De veiling, die we op 28 april in New York worden gehouden, omvat Kim’s Hermes Grizzly Birkin, die 40 centimeter breed is en lijkt de grotere versie van de Grizzly Birkin die we vorige week kim hebben gezien die Kim brachten. Haar Hermes Kelly Relax, een slouchy, 50-centimeter schoudertasversie van de traditionele Kelly in oranje leer, zal ook te koop zijn. Beide tassen zijn beperkte editie; De Birkin heeft een openingscitaat van $ 10.000, de Kelly, $ 7.500. Als je nadenkt over hoe Kim’s garderobe in een donkere, enigszins heel weinig richting is gegaan, omdat ze contact had met Kanye, is het niet zo verrassend dat ze deze twee specifieke tassen naar nieuwe eigenaren stuurt.

Als je deze tassen persoonlijk wilt citeren (naast de andere waanzinnig lust-waardige tassen in deze veiling, die onder andere een stel exotische Birkins omvatten), zal de veiling op 28 april om Fletcher-Sinclair herenhuis aan de Upper East Side in New York. Voor degenen onder u die erover nadenken om van tevoren op internet te bieden of de rest van het aanbod van de veiling te bekijken, zie Ha.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *