E-commerce deel II: Merchandising


Wanneer ik mensen vertel dat ik een merchandising-stagiair ben die ze me altijd vragen wat ik doe op mijn stage, en behoorlijk eerlijk als ze deze vraag drie jaar geleden eerlijk waren , Ik weet niet of ik het zou kunnen beantwoorden.

Wanneer mensen merchandising horen, denken ze meestal aan visuele merchandising, zoals de lay-out van een winkel, en het opzetten van de mannequins enz. Well merchandising zelf is vergelijkbaar, maar er zijn talloze verschillen.

Hier bij Brynn Capella, omdat ze geen Storefront heeft, neemt dat zeker de hele visuele merchandisingspositie uit, maar dat betekent niet dat we geen soortgelijke dingen doen, net vanaf een siteperspectief. We hebben onlangs sites veranderd en we moesten alle koopwaar overbrengen van de ene host naar een ander, tijdens het hele proces dat we uitzoeken hoe de site moet worden aangelegd, wat is het meest visueel aantrekkelijk en hoe de tassen het meest aantrekkelijk zijn georganiseerd gedurende de hele website. Vergelijkbaar met visuele merchandising, willen we dat onze klanten op onze website op onze website zijn en een geweldige winkelervaring hebben op onze website.

Toen we echter een paar keer van jaar op evenementen zijn, speelt visuele merchandising daar een rol in. We moeten onze stand opzetten en strategisch denken over hoe we willen dat de handtassen worden weergegeven. Meestal willen we de meest huidige collectie gemarkeerd en we hebben ze allemaal in elke stijl aangelegd. Dan verhuizen we naar onze vele populaire tassen en we kennen die volgende, omdat we weten dat consumenten zullen houden van die. Dan houden we ook rekening met de verschillende kleuren van de tassen, om de hele setup visueel aangenaam te maken.

Dit is ook overgedragen in onze e-commerce-sites. Op sites zoals circleanssquare.com en handtagdesigner101.com, hebben we onze producten daar gestroomlijnd, dus het is een bepaalde collectie, in plaats van alleen willekeurige tassen die over de hele website worden geplaatst. Daarbij helpt het ons bij het beter bijhouden van de inventaris, en het ziet er veel meer samenhangend uit een consumentenstandpunt.

We doen ook hetzelfde op onze Etsy-pagina. Etsy is echter een beetje veel meer uitdagen om erachter te komen, en omdat we er nieuw voor zijn, probeerden het nu al het beste uit de Kinks te achterhalen. Daar verkopen we enkele van onze kleinere stukjes, zoals essentiële fobs, polsriemen, kwastjes, portefeuilles en muntzakken. Nogmaals, dit helpt ons vanuit het inventarisperspectief om te weten wat er op Etsy is en hoe het wordt gepresenteerd.

Merchandising heeft er zo veel verschillende kanten aan, en nogmaals, dit is slechts slechts één andere kant, en het doel in e-commerce. E-commerce wordt elke dag zeker veel meer en veel meer voor de hand liggend, dus in deze industrie wordt merchandising vanuit het online perspectief, op zichzelf een heel beroep veranderd.

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Naast lifestyle marketingjuly 25, 2017in “handtassen”
Product Lifecycleapril 5, 2018in “Design”
Alles betreft een uiteinden van 30, 2018in “handtassen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *