Tory Burch Liam Messenger


Zoals talrijk van u weet, hebben we vandaag de tas geïntroduceerd die stijl, een site gewijd aan sterrenbeurzen en stijl. Vlad trok een volledig loter en verbruikte een dubbelcijferige overvloedige hoeveelheid Red Bull. Ik dreef rond 4:30 in slaap. Evenals om 04:30 uur vult de tv zich met infomercials, evenals vreemde herhalingen van shows die niemand bekijkt. Ik zat in bed met mijn laptop en dodelijkste vangst aan. Naast het houden van dat beetje slaap, begonnen de golven van de tv me zeen te laten voelen. Dus dit is een FYI die vandaag de updates bijgewerkt, misschien geen zin.

Tory Burch werd uiteindelijk begrepen voor haar balletflats en in het afgelopen jaar heeft haar methode in de portemonnee wereld ontwikkeld. Hoewel een paar van haar tassen het kenmerkende logo hebben, kies ik haar tassen die dat niet doen. Ze zijn schoon, mooi en volledig bruikbaar. Saks en ik ben dol op de Tory Burch Liam Messenger Bag met zijn kiezelleren lichaam en kettingriem. De kettingband heeft een lederen top, waardoor de ketting niet in je schouder kan graven, altijd een pluspunt. De tas zelf is zowel hip als jong, met een dubbele foldover flap. Ik heb geen concept als het gemakkelijk is om binnen te komen en uit de tas te zijn, maar ik vind het precies leuk hoe de tas eruit ziet. Er is één slipzak onder de flap evenals een binnenste rits en twee open zakken. Koop bij SAKS voor $ 495.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *