De Loewe Hammock-tas krijgt een make-over voor de lente 2022


wanneer Jonathon Anderson en het team van Loewe zijn voorjaar 2022-collectie presenteerde, namen we op. De collectie was een vloeistofmix van nieuwe silhouetten, evenals vers neemt oude favorieten op, met als resultaat een verzameling stukken die ook excentriek waren, evenals deel van de keuze. Toch blijft het merk trouw aan zijn kern en produceert onberispelijk goed gemaakte tassen die de langdurige vaardigheid van de Spaanse huis in leerwerken in het leder zien.

Nieuw bij Loewe voor de lente 2022

Een van de bijgewerkte fan-favorieten die op de startbaan verscheen, was de hangmatzak, die dit voorjaar een make-over krijgt. De hangmatzak is uiteindelijk een pictogram voor Loewe, met een silhouet, evenals vorm die zowel praktisch in type als mode is. Het kan op een groot aantal manieren worden gebruikt, van een draagtas naar een draagtas of zelfs een kruisbody.

De hangmatzak is seizoen gekoesterd na het seizoen, evenals dit seizoen is het reimaginaged, en neemt zijn traditionele vorm en opnieuw uit te vinden met nieuwe proporties, evenals geavanceerde lijnen. Aangeboden in één maat, de nieuwe tas, genaamd de Hammock Nugget, is gemaakt van gladde Nappa Calfskin.

Het wordt eveneens gecreëerd met verschillende methoden om te dragen: over de schouder, kruisbody, of door middel van de bovenste handvatten, die Interlace een sluiting typen (hoewel er eveneens een binnenhaak is). Het interieur beschikt over een interieur-slipvak, evenals een suèdevoering, die de interesse van Loewe opleer en details weergeeft. Vind veel meer en aankoop door middel van Loewe voor $ 2.600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *