Een dag met de Louis Vuitton Patches Neverfull MM


Jullie mannen begrijpen allemaal dat mijn tas zoals op een zeer, extreem jonge leeftijd begon. Ik geloof niet eens dat ik nog dubbele cijfers had bereikt toen ik begreep dat ik een persoonsdag had, ik wilde een Louis Vuitton Fast-tas bezitten. In feite ontdekte ik onlangs een oude collage toen ik mijn ruimte aan het schoonmaken was bij het huis van mijn ouders, evenals zeker genoeg, er was een haastig gesneden magazine-clipping van een snelle, gepleisterd tussen enkele Puma-sneakers en een denim Jas dat ik geloofde was waanzinnig cool. Toen ik geloof aan mijn like voor designertassen, ben ik echt niet zeker waar het van stamde. Ik ben volwassen niet opgegroeid met een moeder die een mode-devotee was, of een aankoop broer of zus die ook in alle ontwerper was. Ik heb mijn voorkeur gekregen voor accessoires uit mijn grootmoeder, maar haar concept van een geweldige tas had altijd minder om te eindigen met de naam aan de binnenkant van de tas en nog veel meer om met de PRICETAG te eindigen. Evenals hoewel het misschien gek kan worden, vermeld ik altijd dat ik net ben geboren om te tassen.

Ik heb in mijn vroege jaren twintig een Neverfully aan mijn groeiende zakcollectie toegevoegd. Nog niet zo lang, Louis Vuitton bracht de optie Mon Monogram uit, evenals uiteindelijk omlaag de lijn die een versie heeft uitgebracht met een ritssluiting. Elke keer dat er een nieuwe Neverfull-keuze is opgedoken, was ik bummed dat ik het origineel had gekregen. Naast dat conventionele vervolgt, omdat ik van de meest recente optie houd: de Louis Vuitton Patches Neverfull MM. We hebben je een paar maanden geleden geïntroduceerd bij deze collectie, maar we waren opgewonden om onze handen ten slotte op een van deze stukken te krijgen om voor onszelf te zien.

De patches Nightfull wordt aangeboden in de MM-maat, die het medium is. Deze tas is een uitstekende grootte voor een dagelijks in vergelijking met het GM, dat is de grootte die ik persoonlijk bezit, evenals wordt verbruikt om te reizen. My Nightfull GM is helemaal bij me geweest – van roadtrips, om TREKS, naar lange vluchten te trainen, noem maar, het is erbij geweest, maar het is een beetje groot voor dagelijks gebruik. Een van de dingen die ik leuk vind aan een Carry in Monogram Canvas is de taaiheidsfactor. Mijn tas is ook jaar oud en hoewel het leer zich in de leeftijd heeft, toont het lichaam zelf nauwelijks slijtage. De mm is niet alleen uitstekend om elke dag te gebruiken vanwege de grootte, maar de taaiheidsfabriek is ook een belangrijk pluspunt.

Zoals de naam, impliceert zeker, de patches Nightfull mm heeft leuke grafische patches bovenop Vuitton’s conventionele monogram canvas. De patches verschillen in dat er een paar van hen zijn geschilderd, terwijl anderen er veel meer uitzien als daadwerkelijke geborduurde patches. Binnen is de tas een heldere, warme roze en beschikt over een interieur ritsvak zoals de Neverfulls die eerder zijn gekomen. Dit draagt ​​eveneens een verwijderbare buidel, één functie die ik verlang mijn lieve oude Neverfull had ook!

koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *