Man on the Moon


markeert vandaag de 40e verjaardag van de grootste prestatie van de mens. Meer dan 400.000 jaar van generaties mannen en vrouwen staarden naar de hemel en vroegen zich af of het mogelijk zou zijn om eenmaal de onbereikbare te bereiken. Al deze gecombineerde visioenen, ongebonden verbeelding en ongekende engineering leidden tot de ultieme prestatie op 20 juli 1969, toen NASA -astronauten commandant Neil Armstrong en Lunar -module -piloot Edwin “Buzz” Aldrin Jr. Aldrin Jr. Aldrin Jr. op de maan stapten.

Ik ben veel te jong om je te vertellen hoe mensen zich die dag voelden en zien hoe de maanlanding wordt overgedragen op hun veelzeggende wereld. Vraag het aan je ouders of grootouders en ze zullen je precies kunnen vertellen waar ze waren en met wie ze waren, omdat ze getuige waren van de epische geschiedenis die werd gemaakt. Ik geloof dat er geen andere prestatie in de menselijke geschiedenis is die ons heeft geleerd dat we alleen worden beperkt door de beperkingen die we onszelf opleggen. Verbeelding is alles.

Maar wacht, ruimte ramblings op portemonnee blog?

Ik had eigenlijk het grote voorrecht om vorige week de pioniers van ruimtevaart persoonlijk te ontmoeten in NYC, namelijk Buzz Aldrin en Jim Lovell (van Apollo 13). Ik ben erg dankbaar dat de lieve mensen in Louis Vuitton hun uitnodiging voor ons hebben uitgebreid om de maanlanding met hen te vieren. De avond begon met een druk boek ondertekening in de Vuitton Flagship Store op 5th Avenue, gevolgd door het heetste ticket in de stad die avond, het cocktailuurtje in het American Museum of Natural History.

Talloze beroemdheden waren aanwezig, waaronder Adriana Lima, Miranda Kerr, Cassie Ventura, Whitney Port, Lance Bass en Cast van Gossip Girl. Eerlijk gezegd gaf ik echter niet veel om de A-lijst van mensen. Buzz Aldrin en Jim Lovell, samen met de duizenden ingenieurs en hersenen achter de Saturn -raketmissies hebben meer belangrijke impact gehad op de voortgang van de mensheid dan al deze ‘beroemdheden’ ooit zullen dromen.

Daarom was mijn ultieme doel om een ​​paar uur naar New York City te vliegen en de handen van deze speciale mannen te schudden, dus op een dag zou ik mijn vinger naar de hemel kunnen wijzen en mijn kinderen vertellen over de dag dat ik ontmoette hen. Met geduld en doorzettingsvermogen heb ik uiteindelijk mijn doel bereikt, de prachtige Rebecca Minkoff was er om het glorieuze moment te maken van het ontmoeten van Jim. Er is ook fotografisch bewijs van het ontmoeten van buzz, het komt nog steeds door de PR -kanalen in Louis Vuitton voordat ik het in handen kan krijgen. BLAST, ik wou dat ik het vanavond ook had kunnen plaatsen.

Ik heb nog steeds ontzag voor deze geweldige kans om Buzz en Jim te ontmoeten, veel dank gaat uit naar Louis Vuitton voor het uitnodigen van portemonnee blog voor het Lunar -evenement. Hier bevindt zich een Discussion -discussie over het evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *