Ik kan gewoon niet stoppen met dromen over deze beetje vintage Fendi-tas


Er zijn zo veel dingen die elke dag bij mijn geest meegaan, evenals als een zelfbenoemde overwaarder mijn hersenen stopt echt niet Vanaf het moment dat ik opstaan ​​tot ik ‘s nachts in de herfst in slaap. Als ik in mijn hoofd wordt geloofd – goed, arm of iets daartussenin, speelt het gewoonlijk in een lus herhaald. De laatste tijd zijn mijn gedachten verteerd, net als iedereen, met wat er gaande is in de wereld, evenals de onzekerheid van wat de toekomst in petto heeft.

Het leven is momenteel op pauze en hoewel ik onze leeftijd aan het wens dat ermee gepauzeerd is gepauzeerd, is dat niet het geval. Dus het beste nu het enige dat ik zeker begrijp, is dat ik in de niet-zo verre toekomst een jaar ouder zal worden. Regeringsfunctionarissen hebben voorlopig verklaard dat deze nationale lockdown is aan de dag van de maand april, evenals terecht. Dat gezegd hebbende, ik zal de laatste maand van mijn twintigers in quarantaine leven sinds ik op 1 mei 30 word.

30 is enorm een ​​mijlpaal en hoewel ik me geen zorgen maak over de leeftijd zelf, heeft deze mijlpaal van me geëist om mijn leven te evalueren zoals het is, evenals mijn toekomst zoals het zal zijn. Om nog maar te zwijgen, met alles wat er in de wereld gebeurt, zijn deze gedachten vergroot, en het is echt een ongebruikelijke tijd om zo’n mijlpaal te naderen.

Ik heb zowel terug als vierde op het concept om mezelf iets te kopen om deze verjaardag te vieren. Iets dat ik voor altijd zal hebben en voor altijd koesteren. Een tijdje had ik mijn zinnen gezet op een vintage Chanel -videocameratas, maar voorzag wat ook wat er aan de hand is, ik weet niet zeker of ik economisch comfortabel ben met kosten zoveel geld. Er is nog een andere tas die op mijn verlanglijst staat en ik ben praktisch bang om het met je te delen omdat het de enige is die ik in zijn soort te koop heb gezien.

Ik heb het over deze schattige, Fendi Zucca Small Chef -tas. Ik heb nu een beetje met het concept van een vintage Fendi-tas gespeeld, evenals te midden van het zoeken naar seks en de stokbakken uit het stadstijdperk dat ik deze kleine beetje dame tegenkwam. Ik was onmiddellijk dol op deze tas sinds van zijn onderscheidende vorm. Hoewel het Fendi schreeuwt vanwege de gerenommeerde Fendi FF -print, vind ik het leuk dat het een beetje anders is. Deze tas laat me me gewoon niet alleen laten – op mijn Facebook -advertenties op de zijkant van elke site die ik bezoek gepleisterd. Zelfs als ik het niet wilde herinneren dat het web me niet zal laten – voel iemand me?

Hoewel het kostenpunt me niet tegenhoudt, zijn er een paar aarzelingen in mijn gedachten. De allereerste is om te kopen dat het huidige economische klimaat heeft opgeleverd. Hoewel ik begrijp dat ik geen vereiste om mijn acties aan iedereen te valideren, inclusief mezelf, blijf ik mezelf eraan herinneren dat ik verschillende donaties heb gedaan om te helpen tijdens deze crisis. Toch is er nog steeds een kleine vleugje schuld als ik geloof dat het nu het beste is om een ​​tas te kopen.

Bovendien weet ik niet precies hoe ik denk over het kopen van vintage. Ik krijg dat elk type kopen kopen een gevaar is, zowel nu als dat voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het weggooien van dozen en het verpakken van ect., Hoe zit het met een materiële vintage tas? Een deel van mij heeft het gevoel dat er een klein gevaar is, maar mogelijkheden zijn het voordeel dat dat allemaal evalueert.

Eerlijk gezegd ben ik niet zeker of ik deze tas, nog een tas of iets anders ga kopen. Wat ik je kan vertellen, is dat ik haar (voor nu) in mijn dromen zal houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *