Voor mama of voor mij?


Ik begon mijn stage hier bij Brynn Capella net meer dan een maand terug, evenals laat ik je vertellen, niet alleen ben ik al verbruikt met alle tassen, dus mijn moeder!

Ze scrolt constant met de website van Brynn die over elke tas kwijt, evenals accessoire, maar ze heeft moeite met proberen om het te verkleinen tot slechts één (voor nu).

Ik heb haar bijstaan ​​bij het besluit door foto’s te sturen en haar precies te laten zien hoe ze kunnen worden gestyled; Ik wil dat ze de perfecte tas ontdekte, maar ook wil je zeker weten dat ik het ook leuk vind, omdat ik het zeker van haar zal stelen van haar zo goed als goed.

Opgroeien, mijn moeder en ik verwijzen naar onze verschillende kleding, schoenen, accessoires enz. Als “Mours” staan ​​voor de mijne en de onze sinds we net zo goed hadden als nog steeds veel vergelijkbare stijlen!

Aangezien de dagen zijn gepasseerd, hebben we onze geest een aantal keren gewijzigd op welke stijl en de kleur perfect zou zijn voor haar (en ik hahaha) en ik heb het officieel afgewerkt tot drie tassen die ik begrijp Zoals evengoed nog vele jaren blijven. De drie stijlen zijn zowel de Nikki, Jenne en natuurlijk de iconische Lauren.

De Nikki was de allereerste tas die haar oog heeft gevangen, evenals ze snel verliefd werd! Met haar mooie messing-verfraaiing evenals zacht, soepel suède, begreep ze meteen, ze wilde het in de kleur kaneel! Ik bedoel wie de herfst van de herfst zou zijn om te genezen voor die mooie verbrande oranje tint? Perfect voor het hele jaar door!

Ze eindigde evenals met de Jenne zodra ze haar zag! Ze vond het absoluut leuk in de kleur Waterman, maar ook als ik zou kunnen zien waarom, het is de perfecte zomerachtige schaduw en zou uitstekend worden gepaard met haar gewenste kleur, roze! Niet alleen dat, het zijn allebei van onze geboortestenen! Ik bedoel, het is bedoeld om te zijn, toch?

De Lauren was waar de dingen een beetje lastig werden, er is gewoon soooo vele kleuren om uit te kiezen, ze kan haar niet hoofd geven! Uiteindelijk heeft ze echter niet afgerond, besloot ze de kleurkaviaar voor zijn zachte Italiaanse koeienhuidleer, naast de mooie pop van heldere fuchsia-voering aan de binnenkant.

Uiteindelijk is het net zozeer als mijn moeder om deze moeilijke beslissing te nemen, maar ik begrijp dat ze de tas houdt die ze kiest, evenals hoogstwaarschijnlijk terugkomen voor meer!

Hopelijk door mijn volgende blog publiceren ze haar gedachten, dus ik zal jullie dan bijwerken!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Is een Crossbody Hobo-tas voor u? 23 januari, 2022in “Opkomende ontwerpers”
Waarom accessorizing zo belangrijk is, 24, 2020In “Accessoires”
De reistas!?!?! 8 augustus 2016in “Handtassen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *