Etro Floral Patchwork Flap Carry Bag


Ik heb het gevoel dat mijn hersenen vandaag niet helemaal op de juiste manier werken, omdat ik weet dat de vorm van deze tas me duidelijk doet denken aan een andere tas, maar ik kan mijn vinger niet op de tas zetten voor het leven van mij. HELPEN! Hoe dan ook, ik ben om een ​​of andere reden verliefd op deze tas. De vorm van de Etro Floral Patchwork Flap -tas is verleidelijk samen met de verschillende bloemenpatronen en prints. Je vindt tinten en tinten van olijfgroen, groenblauw en lichtblauw op bloemen bedrukt leer, samen met laged lederen bekleding. Etro lijkt me in veel keren te trekken met hun pronkende ontwerpen. Om de tas te dragen is er een verstelbare hagedisverrijkte lederen draagriem met een druppel van 8 ″. Binnenin vind je paarse satijn afgewerkt textiel samen met een ritszak voor je goodies. Het brandpunt van de tas die het echt allemaal samenbrengt, is de vierkante grote gouden metalen gesp. Over het algemeen de tasprocedures 11,5 ″ x 5 ″ x 2 ″. Ik heb nog steeds een beetje een hersengat, dus help me met de vorm van deze tas. Ik weet dat je voor me doorkomt. Iets aan deze flitsende tas zorgt ervoor dat ik op mijn weg naar Eluxury wil klikken en het voor $ 975 wil krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *